Njoftimet Premium

Fiat Qubo

Qubo është një makinë kompakte multifunksionale e ndërtuar mbi platformën Fiat Grande Punto, e cila prodhohet nga kompania italiane e makinave Fiat që nga vera e vitit 2008. Prezantimi zyrtar i risisë u zhvillua në vitin 2008 në Motor Show në Paris. Vlen të përmendet se në prezantim makina quhej Fiorino Qubo, por ajo filloi të shitet në Itali me emrin më të thjeshtë Qubo. Ky model ka një përzgjedhje të mirë motorësh: benzinë ​​1.4 litra 8V PSA me kapacitet 73 kuaj fuqi; benzinë ​​+ gaz 1.4 litra Fire 8V Natural Power me kapacitet 77 kuaj fuqi; naftë 1.3 litra Multijet 16v Dualogic me kapacitet 75 kuaj fuqi; naftë 1.3 Multijet 16v me kapacitet 95 kuaj fuqi. Bagazhi ka një vëllim minimal prej 330 litrash (250 litra në versionin Natural Power) dhe një vëllim maksimal (me sedilje të palosura) 2500 litra.

Formulari i Përgjithshëm i Fiat Qubo
Pamje anësore Fiat Qubo
Pamja e pasme e Fiat Qubo

Shitja e Fiat në qytete të tjera