Njoftimet Premium

Fiat Fullback

Fullback është një pickup nga kompania italiane Fiat, i cili është prodhuar nga viti 2016 deri në vitin 2019. Kjo makinë u zbulua zyrtarisht në Dubai Motor Show më 10 nëntor të vitit 2015. Fullback u shfaq si rezultat i një marrëveshje bashkëpunimi midis Fiat dhe kompanisë japoneze Mitsubishi Motors, e nënshkruar në vitin 2014. Pickup-i italian është pothuajse identik me gjeneratën e pestë Mitsubishi Triton/L200. Prodhimi i këtij modeli u realizua në uzinën e Mitsubishi Motors në Tajlandë. Dallimet e vetme midis Fullback dhe L200 janë grila e përparme dhe disa elementë të interjerit. Ky universal u shit në Evropë, Lindjen e Mesme dhe Afrikë. Në tregun evropian, Fiat Fullback iu ofrua blerësve me rrota aktive të pasme ose katër rrota aktive, me motor nafte me vëllim 2.4 litra të disponueshëm në dy variante fuqie: 150 kuaj fuqi dhe 181 kuaj fuqi.

Formulari i Përgjithshëm i Fiat Fullback
Pamje anësore Fiat Fullback
Pamja e pasme e Fiat Fullback

Shitja e Fiat në qytete të tjera