Njoftimet Premium

Fiat Duna

Makina kompakte Fiat Duna me rrota aktive të përparme filloi të prodhohej në Argjentinë në vitin 1987. Në gamën e modeleve, pati modifikime me karroceritë sedan (versioni me dy dyer dhe versioni me katër dyer) dhe universal (versioni me tre dyer dhe versioni me pesë dyer). Kjo makinë ishte menduar kryesisht për shitje në vendet e Amerikës së Jugut (makina të ngjashme të prodhimit lokal u ofruan në Brazil me emrin Premio), por modeli Duna u eksportua edhe në vendet evropiane. Në Itali, një modifikim në karrocerinë universal u shit me emrin Innocenti Elba. Fiat Duna ishte e pajisur me motorë benzine me vëllime 1.1 litra, 1.6 litra dhe një motor nafte me vëllim 1.7 litra. Kambio është vetëm mekanike (me katër ose pesë shpejtësi). Prodhimi i këtyre makineve vazhdoi deri në vitin 2000.

Formulari i Përgjithshëm i Fiat Duna
Pamje anësore Fiat Duna
Pamja e pasme e Fiat Duna

Shitja e Fiat në qytete të tjera