Njoftimet Premium

Fiat Aegea

Fiat Aegea u prezantua për publikun e gjerë në një Motor Show në Stamboll në maj të vitit 2015. Ky model është një risi absolute, e cila duhet të zëvendësojë sedanin Linea. Aegea ka një pamje të jashtme elegante, të bërë në stilin korporativ të kompanisë italiane. Blerësve u ofrohen si zgjedhje katër motorë të ndryshëm, kambio automatike ose mekanike. Vlen të përmendet se ky sedan prodhohet ekskluzivisht me rrota aktive të përparme. Dimensionet e përgjithshme të këtij modeli: gjatësia 4532 mm, gjerësia 1792 mm, lartësia 1497 mm, baza e rrotave 2636 mm. Hapësira nga toka e Aegea është 150 milimetra. Versionet me benzinë ​​të Fiat Aegea janë të pajisura me motorë 1.4 litra (95 kuaj fuqi) dhe 1.6 litra (110 kuaj fuqi), ndërsa versionet me naftë janë të pajisura me motorë 1.2 litra (95 kuaj fuqi) dhe 1.6 litra (120 kuaj fuqi).

Formulari i Përgjithshëm i Fiat Aegea
Pamje anësore Fiat Aegea
Pamja e pasme e Fiat Aegea

Shitja e Fiat në qytete të tjera