Njoftimet Premium

Fiat 500X

Crossover kompakt Fiat 500X është prodhuar që nga fundi i vitit 2014 në Itali, në të njëjtën uzinë me Jeep Renegade, i cili ka të njëjtën platformë. Në vitin 2018, ky crossover u ristilizua. 500X shitet në tregjet evropiane, SHBA, Australi, Japoni dhe disa vende të tjera. Versionet për tregun evropian janë të pajisura me motorë benzine: 1.0 litra dhe 1.3 litra, si dhe motorë turbodiesel: 1.3 litra, 1.6 litra dhe 2.0 litra. Blerësit mund të zgjedhin versionin me kambio mekanike me gjashtë shpejtësi ose kambio robotike me gjashtë shpejtësi. Të gjitha versionet kanë rrota aktive të përparme, vetëm versioni me naftë me motor dylitërsh ka katër rrota aktive. Crossoverët Fiat 500X për tregun amerikan janë të pajisur me një motor turbo benzine 1.3 litra (179 kuaj fuqi) dhe kambio automatike me nëntë shpejtësi. Në tregun gjerman çmimet për Fiat 500X nisin nga 17500 euro.

Formulari i Përgjithshëm i Fiat 500X
Pamje anësore Fiat 500X
Pamja e pasme e Fiat 500X

Shitja e Fiat në qytete të tjera