Премиум объявления

Autotrucks for sale in Albania

Renault Mascott; ; Opsionet shtese: Dopio gom, Kondicioner, e ardhur nga Zvicer. Ngarkese 6.5 ton n librez, karroceri 5 m e gjat. Durrës
9 000€
Suzuki carry, viti 2003 motor 660 kubik me 3 pistona benzin gas I shenuar ne leje qarkullimi, sapo i esht vendosur motorr i ri dhe letrat te sapo prera per 1 vit, ne gjendje shum te Mir Pune cmim. Tiranë
3 000€
Age: 2015 year; ; Mileage: 186000 km Italy
47 990€
Age: 1995 year; ; Mileage: 1100000 km Italy
7 000€
Age: 1999 year; ; Mileage: 1310000 km Italy
8 500€
Age: 2010 year; ; Mileage: 269500 km Italy
21 000€
Age: 2005 year; ; Mileage: 890000 km Italy
13 500€
Age: 2003 year; ; Mileage: 190000 km Berat
6 300€
Age: 2006 year; ; Mileage: 641000 km Italy
18 900€
Age: 1998 year; ; Mileage: 160000 km Tiranë
4 500€
Price negotiable
Age: 2012 year; ; Mileage: 411000 km Italy
33 000€
Age: 2012 year; ; Mileage: 375000 km Italy
18 000€
Age: 2001 year; ; Mileage: 1 km Greece
28 000€
Age: 2003 year; ; Mileage: 1 km Greece
24 000€
Age: 2012 year; ; Mileage: 321000 km Italy
26 900€
Age: 1997 year; ; Mileage: 645000 km Italy
15 000€
Age: 1999 year; ; Mileage: 1000000 km Italy
14 000€
Age: 2000 year; ; Mileage: 123000 km Italy
6 000€
Age: 2007 year; ; Mileage: 90000 km Italy
4 900€
Age: 2018 year; ; Mileage: 98500 km Italy
18 000€
Age: 1996 year; ; Mileage: 391000 km Italy
2 500€