Fituesi i çmimit European Car of the Year 2020 duhej të shpallej në hapjen e Ekspozitës së makinave në Gjenevë. Mirёpo, ekspozita u anullua pasi autoritetet zvicerane ndaluan aktivitetet...

Kompania gjermane Audi ka prezantuar një hatchback krejtësisht të ri Audi A3 të vitit 2020. Nga pamja e jashtme, hatchback-u nuk ka ndryshuar shumë, edhe në...

Ekspozita e automobilave në Gjenevë, e cila mbahet çdo vit që nga viti 1905, u anullua në vitin 2020 për shkak të epidemisë së koronavirusit. Herën e fundit ekspozita...

horoskopi

Prilli 2020 për të gjitha shenjat e zodiakut do të jetë një muaj që nuk do të sjellë ndryshime të mëdha. Kjo periudhë do të jetë plotësisht e privuar nga çdo surprizë. Nga njëra anë, kjo nuk është shumë e mirë, por nga ana tjetër, ajo ka pluse të dukshme: nuk do të jetë e nevojshme të nxitoni kudo, nuk do të ketë probleme të mëdha dhe nuk do të ketë shpenzime shtesë. Detyrat në të gjitha fushat e jetës do të shfaqen sistematikisht dhe yjet rekomandojnë zgjidhjen e këtyre problemeve pa bujë dhe panik të panevojshëm. Familjarёt këtë muaj duhet të jenë absolutisht të qetë, në këtë fazë nuk kanё probleme të vërteta, për shkak të të cilave do të ia vlente të shqetësoheshin. Në fushën e shëndetit, do të kërkohet kujdes, por nuk ka pse të keni frikë. Nëse nuk ndiheni mirë, këshillohuni menjëherë me mjekun. Kujdesi mjekësor në kohë, do t'ju ndihmojë të shmangni problemet serioze! Në prill, yjet rekomandojnë të mbështeteni më shumë në intelekt sesa në emocione. Mundohuni të analizoni të gjitha veprimet tuaja në mënyrë korrekte, në mënyrë që të parandaloni gabimet.

A unique distance calculation programme has been created specially for the site Onlyauto. The programme is designed for car enthusiasts to become a convenient way of planning trip expenses. The calculation of distances appears to be especially useful for companies engaged in cargo carrying. Using the calculation you’ll be able to plan routes between cities effectively, calculate how much one will need to spend on fuel, determine the exact duration of the trip, choose a hotel, a cafe or a gas station along the route. We hope that you’ll get pleasure using our programme!
On the site Onlyauto one can place an advertisement concerning car sale absolutely for free! Nevertheless, there are a number of premium services that may come in handy in order to sell a vehicle a bit faster, to place several ads on car sale simultaneously, to make a good advertising campaign for one’s own car dealership or some other business dealing with cars. Of course, all premium services are fee-based, but we’ve done our best to make our prices reasonable and offer our clients several different options for topping up their Onlyauto accounts. We are always happy and looking forward to seeing your ads!