Njoftimet Premium

Shitja e Hummer në Elbasan

Hummer H3 ne gjendje shum te mi. Makina ka xhama te zinj origjinal, sendile lekure me ekrane te kokat, tavan gjysem panoramik sendile elektrike me ngrohje dhe fryr. Makina i ka cdo pjese t. Elbasan
E shitur

Shitja e Hummer në qytete të tjera