Njoftimet Premium

Shitja e Ford Windstar në Durrës

Ford wind star model amerikan viti 2002, benzine gaz impjanti landi renzo 6 + 1 vende kamjo automatik kondocioner plus 2 pal goma dhe disqe rezer. letra te paguara per nji vit nuk ekape taks. Durrës
E shitur
Ford wind star model amerikan viti 2002 motorr 3.8 benzine gaz impjanti landi renzo 6 + 1 vende kamjo automatik kondocioner plus 2 pal goma dhe disqe rezer. letra te paguara per nji vit nu. Durrës
E shitur
Ford Model Usa wind star xl viti prodhimit 2002, Motorr 3.8 beznin + gaz isapo montuar nga markat ma te mira Landirenzo, isapo targuar letra te paguara per 1 vit se kap taksa lluksit, 6 + 1 vend. Durrës
E shitur