Njoftime të tjera të ngjashme

Viti: 2016
Kilometrazhi: 30000 km
Kutia e shpejtësisë: Automatike Durrës
25 000€
26 500€

BMW 7 series

Shtuar: 7 dhjetor 2018, numri: 718
Adresa: Durrës, Durrës, shfaq në hartë
Telefoni:
+355 68 20 20 334
Modeli: 7 series 
Viti: 2010 
Kilometrazhi: 190000 km
Ngjyra: Bezhë 
Gjendja: E përdorur 
Tipi i karrocerisë: Sedan 
Kutia e shpejtësisë: Automatike 
Tipi i motorit: Diesel 
Kapaciteti i motorit (litra): 3.0 
BMW 730d Individual x137 është një makinë e vecantë nga lloji i saj sepse Individual jane makina te paskta nga lloji i tyre gjithashtu kjo makinë është FULL OPSIONAL dhe kjo ja shtonë bukurinë e saj.
Për listën e opsioneve keni më poshtë:
-Rigjenerimi i Energjisë së Frenave
-Dinamik Drive
-Rrota lëkure sportive
-Drejtimi Aktiv Integral
-Funksionimi automatik i pasme
-Emërtimi i modelit, fshirja
-Sistemi i qasjes së rehatshme
-Funksioni Soft-Close për dyert
-Lustër të rehatshme
-Kompresor klimatik
-Kamera e pasme e shikimit
-Çatia qelqi, elektrike
-Roller sunblind për dritaren e pasme
-Roller sunblinds
-Mats dysheme në velour
-Trekëndësh paralajmërues
-Pako e brendshme dhe e pasme e pasqyrës
-Paketa e duhanxherit
-Ventilim aktiv në sediljet e përparme
-Ventilim aktiv në vend, prapa
-Vendin aktiv për shoferin dhe pasagjerin e përparme
-Sedilje komode para, rregullueshme elektrike
-Sediljet e rehatshme të pasme, të rregullueshme elektrike
-Mbështetja e mesit për shoferin dhe pasagjerin e përparme
-Ngrohja e ulëses për shofer dhe pasagjer
-Ngrohja e uljes për ulëset e pasme
-Ndriçimi i dritave të leximit të pasme nga BMW Individual
-Kondicioner automatik me kontroll 4-zona
-Paneli instrument me mbarim lëkure
-Ajër i pastër i ajrit
-Surround qeramike për kontrollet
-Funksioni i masazhit në pjesën e pasme të mbështetëses
-Drite ambienti
-Park Distance Control (PDC)
-Dritat e adaptueshme
-Taksometër me lexim kilometrash
-Ndihmës me rreze të lartë
-Paralajmërim i Nisjes së Lane
-Paralajmërim për ndryshimin e korsi
-Kontroll aktiv i lundrimit me funksion Stop & Go
-Pamje anash
-Funksion TV
-Sistemi i navigimit Profesional
-BMW Head -Up Display
-BMW Assist
-Përgatitja në internet
-Informacione të zgjeruar BMW online
-BMW Online
-Kontroll zanor
-Përgatitja për biznesin e telefonit celular me dërfaqe Bluetooth
-Tuner DAB
-Sistemi HiFi Professional
-Kodi Zonal 2 për DVD
-BMW TeleServices
-Kontrolli i BMW Teleservices
-Ndërfaqja audio USB
-Ndërfaqja muzikore për smartphones
-BMW Night Vision me njohjen e personit
-Pllakat e derës së portës me emërtim BMW Individual
-Shërbimi përfshirës - 5 vjet / 100,000 km
-Sistemi i navigimit Profesional me përgatitje të integruar për telefon celular
-Bluetooth
-Versioni gjerman
-Versioni i gjuhës gjermane
-Shërbimi Kontaktoni broshurën për Evropën
-Gjermanisht / në dokumentacionin në bord
-Kontributi Sistemi i navigimit në ACC me funksion Stop & Go
-Aktivizimi i vendit - specifik i TeleSer

Lidhuni me autorin e njoftimit

Komente

0
Për të publikuar komentin tuaj, Ju duhet të regjistroheni ose të hyni.