Llogaritja e distancave midis qyteteve

Llogaritja e distancave midis qyteteve

Një ditë të bukur ju vendosni të niseni për udhëtim me makinën tuaj, por dini vetëm pikën e nisjes dhe të mbërritjes. Po në ç’mënyrë arrihet më shpejt deri në vendin e duhur dhe sa kohë merr rruga? Sigurisht, mund të pajiseni me harta, të hidhni në navigues të dhënat dhe të përpiqeni vetë të ndërtoni itinerarin, duke marrë parasysh se jo gjithmonë do të jetë më i shkurtri.

Ose mund t’i besoni shërbimit të shkëlqyer në faqen tonë të internetit, i cili, automatikisht, do të llogarisë për ju jo vetëm kohën e udhëtimit, por edhe konsumin e karburantit dhe shumën që ju duhet të shpenzoni për të furnizuar makinën.

Ky shërbim ia lehtëson jashtëzakonisht jetën udhëtarit. Për të bëhet një punë e madhe organizative.

Si bëhet llogaritja e distancave

1. Në fushat përkatëse fusni të dhënat e pikës së nisjes dhe destinacionit.

2. Nëse keni ndër mend të vizitoni disa vende për udhëtim, atëherë mund t’i shtoni ato si pika të ndërmjetme.

3. Nëse keni nevojë të llogarisni konsumin e karburantit për itinerarin e dhënë, atëherë shkruani konsumin mesatar të automjetit tuaj dhe çmimin e karburantit.

4. Klikoni butonin "Ndërtoj itinerarin".

5. Llogaritja e distancave do të bëhet shpejt dhe në ekran do të dalë i gjithë informacioni për itinerarin.

6. Përveç këtyre momenteve kryesore, ju mund të shtoni në hartë kafene, hotele buzë rrugës, pika karburanti dhe shumë të tjera të projektuara, për të lehtësuar dhe diversifikuar jetën e udhëtarit.

7. Për të llogaritur udhëtimin në autostrada dhe në rrugët me pagesë, mjafton thjesht të kontrolloni flamurthin. Rillogaritja bëhet menjëherë.

8. Përveç udhëzimit të itinerarit në hartë, ju mund të merrni një tekst të detajuar të udhëtimit me çdo veprim të mëtejshëm të përshkruar.

9. Sistemi kërkon shtypjen e itinerarit, në rast se interneti nuk është në dispozicion për ju gjatë rrugës.

Siç e shihni, të gjitha hapat janë shumë të thjeshta, nuk do të duhet të bëni asnjë manipulim të komplikuar. I gjithë shërbimi është ndërtuar në një navigim të kuptueshëm, me intuitë dhe maksimalisht komod për të punuar me të.

Llogaritja e distancës midis qyteteve

Një tjetër plus i madh i shërbimit është se përveç hartës standarte, në të ju mund të shijoni pamjen panoramike të rrethinave dhe të shihni me sytë tuaj të gjitha ato vende që keni ndër mend të vizitoni. Ky informacion do t’jua lehtësojë orientimin në terren dhe nuk do të lejojë të humbni rrugën.

Harrojini hartat, lëreni të pushojë naviguesin dhe përdorni një rubrikë speciale për llogaritjen e distancave në faqen tonë të internetit. Pastaj do ta kuptoni vetë se sa e lehtësuat përgatitjen për rrugë dhe e bëtë këtë proces disa herë më të shpejt.

Pasi të shkoni njëherë në një udhëtim me ndihmën e shërbimit tonë, ju nuk do të dëshironi të përdorni asnjë analog. Përveç udhëtimeve për një kohë të gjatë, ju mund të llogarisni distancën midis qyteteve, deri te të cilat ju e dini në përgjithësi se sa duhet të udhëtoni. Ju mund të shfaqni njëfarë interesimi se përse ju duhet informacioni, të cilin e keni. Por çështja nuk është këtu. Në rrugë çdo ditë ndodhin ngjarje të reja, disa pjesë rindërtohen, të tjerë hapen pas rikonstruksionit dhe ende të tjera nuk përdoren fare për udhëtime. Për të ditur saktësisht se do ta kapërceni distancën për kohën që keni planifikuar, llogarisni itinerarin tuaj. Kjo do t’ju marrë vetëm dy minuta, por në fund do t’ju kursejë kohë dhe nerva.

Një argument bindës në favor të shërbimit tonë të llogaritjes së distancave është se, me ndihmën e tij, ju mund të arrini jo vetëm deri në vendin e pushimit, por edhe të njiheni rrugës me objekte interesante të atyre vendeve ku udhëtoni. Por jo çdo person mban në kokën e tij njohuri enciklopedike për gjithçka në botë dhe mund të ndodhë që një shtëpi jotërheqëse, pranë së cilës ju keni kaluar herë tjetër, të rezultojë shtëpia e një shkrimtari ose artisti të madh.Kështu, ju do të lidheni me një pjesëz të diçkaje kuptimplotë dhe të madhe dhe do të ruani për udhëtimin tuaj kujtime të mrekullueshme.