Njoftimet Premium

Citroen SpaceTourer

Citroen SpaceTourer është një rast i rrallë kur një automjet i madh komercial ndërtohet në platformën e një veture. Ky është konstruksioni modular më i popullarizuar EMP2 i korporatës franceze PSA. Në të njëjtën platformë u krijuan makinat e mëposhtme: Citroen C4 Picasso, Grand C4 Picasso dhe C4, si dhe Peugeot 5008 dhe 3008 të reja. Në Evropë, SpaceTourer është i disponueshëm në 5 variante karrocerie të gjatësive të ndryshme dhe me bazament të ndryshëm të rrotave. Hapësira e gjerë me tre rradhë e Citroen SpaceTourer është e pajisur mirë edhe në versionin bazë dhe është e përkryer për udhëtime të gjata familjare. Kjo makinë mund të jetë një ndihmës i mirë jo vetëm për një familje të madhe ose një grup miqsh, por gjithashtu do të jetë shumë e dobishme për qëllime të ndryshme tregtare. Adhuruesit e makinave Citroen kanë mundësinë të zgjedhin variantin midis gamës së gjerë të motorëve dizel me fuqi nga 95 deri në 180 kuaj fuqi. Ka versione me kambio automatike ose mekanike.

Formulari i Përgjithshëm i Citroen SpaceTourer
Pamje anësore Citroen SpaceTourer
Pamja e pasme e Citroen SpaceTourer

Shitja e Citroen në qytete të tjera