Njoftimet Premium

Citroen E-Mehari

Makina elektrike e plazhit Citroen E-Mehari u krijua në stilin e mini-fuoristradës Mehari, e cila u prodhua në fund të viteve 60 të shekullit të kaluar. Shitjet e E-Mehari në tregun evropian filluan në vitin 2016. Kjo makinë është pajisur me motor elektrik me kapacitet 48 kuaj fuqi, ka rrota të përparme aktive dhe karroceri të hapur termoplastike. Brendësia me katër sedilje është bërë nga materiale moderne. Bagazhi i kësaj makine elektrike është i vogël, vëllimi i tij është rreth 200 litra, por nëse ulni mbështetëset e sediljeve të pasme, atëherë vëllimi i tij rritet në 800 litra. Shpejtësia maksimale e E-Mehari është 110 km/orë. Një ngarkim i baterisë është i mjaftueshëm për të ecur 200 km në qytet ose 100 km në regjimin jashtëqytetit. Pronarët e kësaj makine vërejnë dizajnin interesant dhe manovrimin e mirë. Duhen rreth trembëdhjetë orë për të ngarkuar plotësisht baterinë nga një prizë shtëpie. Çmimet për Citroen E-Mehari në Francë fillojnë nga 25 000 euro.

Formulari i Përgjithshëm i Citroen E-Mehari
Pamje anësore Citroen E-Mehari
Pamja e pasme e Citroen E-Mehari

Shitja e Citroen në qytete të tjera