Njoftimet Premium

Citroen C5 Aircross

Historia e Citroen C5 Aircross fillon me konceptin e vitit 2015. Pastaj në vitin 2017, u shfaq versioni i parë i makinës, i cili fillimisht ishte menduar vetëm për tregun kinez. Crossover-i evropian C5 Aircross u prezantua zyrtarisht në ekspozitën ndërkombëtare në Frankfurt në vitin 2018. Prodhuesit modern të makinave praktikisht nuk i kushtuan vëmendje dëshirave të blerësve. Si rezultat, kur blen një makinë, konsumatori duhet të zgjedhë midis dizajnit origjinal dhe prakticitetit. Crossover-et që i kombinojnë të dyja janë të rralla sot. Citroen ka studiuar kërkesat e klientëve, ka shtuar përvojën e paçmuar në krijimin e makinave të rehatshme dhe praktike dhe ka marrë parasysh të gjitha gabimet e saj në prodhimin e C3 Aircross. Rezultati i kësaj pune të vështirë është C5 Aircross i ri. Kjo makinë është e pajisur me dy lloje motorësh benzine dhe nafte. Blerësit mund të blejnë versionin me kambio mekanike ose automatike.

Formulari i Përgjithshëm i Citroen C5 Aircross
Pamje anësore Citroen C5 Aircross
Pamja e pasme e Citroen C5 Aircross

Shitja e Citroen në qytete të tjera