Njoftimet Premium

Citroen C4 SpaceTourer

Citroen C4 SpaceTourer është një minivan familjar që është prodhuar në Spanjë që nga viti 2018. Ky minivan u ofrohet klientëve në dy versione: një standard me pesë vende dhe një i zgjeruar me shtatë vende (Grand C4 SpaceTourer). Citroen C4 SpaceTourer është i pajisur mirë tashmë në versionin bazë. Për shembull, si standard ofrohen dritat antimjegull, pasqyrat me rregullim elektrik dhe me ngrohje. Në brendësi: timon lëkure me rregullim të lartësisë, sistem Stop & Start, kompjuter në bord, kontroll i klimës, kanale ajri me rregullim të futjes së ajrit për pasagjerët e rreshtit të dytë, dritare elektrike para dhe mbrapa, sistem audio me USB/AUX/Bluetooth dhe 6 altoparlantë, ekran me prekje 7 "për të kontrolluar sistemet e automjeteve. Konfigurimet më të shtrenjta do të ofrojnë një baxha xhami panoramike, navigator të aktivizuar me zë, sedilje të përparme me rregullim elektrik, sistem audio HiFi JBL me 8 altoparlante, ekran panoramik me rezolucion të lartë 12-inç, sistem elektrik i kofanos së bagazhit dhe shumë të tjera.

Formulari i Përgjithshëm i Citroen C4 SpaceTourer
Pamje anësore Citroen C4 SpaceTourer
Pamja e pasme e Citroen C4 SpaceTourer

Shitja e Citroen në qytete të tjera