Njoftimet Premium

Citroen C4 Cactus

Crossover kompakt Citroen C4 Cactus u prezantua zyrtarisht në vitin 2014. Kjo makinë është krijuar në një platformë të përbashkët me modelin e njohur Citroen C3. C4 Cactus ka një dizajn origjinal, një tipar dallues i të cilit është teknologjia Airbump (veshje plastike me kapsula ajri në karroceri që mbrojnë nga goditjet e lehta). Ky crossover kompakt është i pajisur me një motor benzinë ​​atmosferik 1.2 litra me një kapacitet rreth 80 kuaj fuqi dhe një motor benzine turbo 1.2 litra me kapacitet 110 kuaj fuqi. Motori me naftë 1.6 HDi ka një kapacitet prej rreth 100 kuaj fuqi. Kambio: mekanike ose robotike. Cactus konsiderohet si një makinë kompakte, por në të njëjtën kohë ka një hapësirë të rehatshme dhe të madhe, në të cilën ka​​ mjaft vend të lirë për shoferin dhe pasagjerët. Në vjeshtën e vitit 2017, u prezantua C4 Cactus i ri. Së bashku me dizajnin, ka ndryshuar gjithashtu pozicionimi i modelit: nëse më parë ishte një crossover, atëherë pas restyling-ut Citroen C4 Cactus u shndërrua në hatchback.

Formulari i Përgjithshëm i Citroen C4 Cactus
Pamje anësore Citroen C4 Cactus
Pamja e pasme e Citroen C4 Cactus

Shitja e Citroen në qytete të tjera