Njoftimet Premium

Citroen C4 Aircross

Crossover-i kompakt Citroen C4 Aircross është një kopje e Mitsubishi ASX, por me një dizajn krejtësisht të ndryshëm. Ky crossover me rrota aktive para ose katër rrota aktive është prodhuar që nga viti 2012 në Japoni. C4 Aircross është i pajisur me dy variante motorësh benzinë ​​prej 1.6 litra (117 kuaj fuqi) dhe 2.0 litra (150 kuaj fuqi) dhe dy variante motorësh me naftë prej 1.6 litra (110 kuaj fuqi) dhe 1.8 litra (150 kuaj fuqi). C4 Aircross ka madhësinë standarte të një crossover-i të zakonshëm. Gjatësia e tij është 4 341 mm, gjerësia – 1 799 mm, lartësia e barabartë me 1 625 mm dhe baza e rrotave - 2 670 mm. Hapësira nga toka e këtij crossover-i francez është 195 mm, gjë që është e mjaftueshme për të lëvizur në rrugë të këqija. Shumica e pronarëve të Citroen C4 Aircross flasin shumë pozitivisht për këtë makinë, veçanërisht duke vënë në dukje cilësinë e materialeve të përdorura në brendësi dhe komoditetin për pasagjerët.

Formulari i Përgjithshëm i Citroen C4 Aircross
Pamje anësore Citroen C4 Aircross
Pamja e pasme e Citroen C4 Aircross

Shitja e Citroen në qytete të tjera