Njoftimet Premium

Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Aircross është një crossover i bazuar në hatchback-un kompakt C3 Picasso i krijuar për tregjet e disa vendeve në Amerikën e Jugut. Vlen të përmendet se kjo makinë ndonjëherë haset në rrugët evropiane. C3 Aircross është prodhuar në uzinë në Brazil që nga viti 2010 dhe u ristilua në vitin 2015. Ky crossover i vogël ndryshon nga hatchback C3 Picasso nga hapësira e madhe nga toka, nga kompleti plastik i karrocerisë dhe vendndodhja e rrotës rezervë, e cila është ngjitur në derën e pasme. C3 Aircross është pajisur me një motor benzine 1.6 VTI me kapacitet 120 kuaj fuqi. Blerësit mund të zgjedhin versionin me kambio mekanike me pesë shpejtësi ose automatike me katër shpejtësi. Pas rinovimit të vitit 2015, u shfaq një tjetër version i Citroen C3 Aircross me një motor 1.5 litra me kapacitet 93 kuaj fuqi. Ky version është i pajisur vetëm me kambio mekanike.

Formulari i Përgjithshëm i Citroen C3 Aircross
Pamje anësore Citroen C3 Aircross
Pamja e pasme e Citroen C3 Aircross

Shitja e Citroen në qytete të tjera