Njoftimet Premium

Citroen C-Zero

Citroen C-Zero është makina e parë elektrike buxhetore evropiane. Edhe pse C-Zero është bërë si një makinë elektrike, ajo ruan të gjitha cilësitë e makinave më të mira tradicionale në klasin e tij: sigurinë dhe komoditetin (ESP, 6 airbags, 166 litra bagazhi, etj.). Kjo makinë është projektuar për një stil të qetë drejtimi. Citroen C-Zero është e përshtatshme për çdo lloj organizimi: si makinë pune për institucionet shtetërore ose për shërbimet e transportit. Gjithashtu, kjo makinë elektrike do të jetë me interes për ata blerës që kërkojnë një makinë jashtëzakonisht ekonomike, udhëtimi me të cilën do të kushtojë mesatarisht jo me shumë se 2 euro për 100 kilometra. C-Zero kombinon përdorimin e teknologjisë më të fundit (në veçanti bateritë litium-jon) me përvojën shumë vjeçare të inxhinierëve të kompanisë Citroen. C-Zero në konfigurimin standard është e pajisur me sistemin e komunikimit CITROEN eTouch dhe funksionin Bluetooth.

Formulari i Përgjithshëm i Citroen C-Zero
Pamje anësore Citroen C-Zero
Pamja e pasme e Citroen C-Zero

Shitja e Citroen në qytete të tjera