Njoftimet Premium

Citroen C-Elysee

Sedani kompakt Citroen C-Elysee është prodhuar që nga viti 2012. Këto makina janë bërë në uzina në Spanjë dhe Kinë dhe tregjet kryesore të shitjes janë vendet e Evropës Lindore dhe Jugore, Afrikës, Azisë, Amerikës Latine. C-Elysee bazohet në platformën e hatchback-ut Citroen C3. Një sedan i ngjashëm, i cili ndryshon vetëm në dizajnin e jashtëm, prodhohet gjithashtu nën markën Peugeot. Si rezultat i restyling-ut të vitit 2017, sedani Citroen C-Elysee pati një dizajn të rinovuar dhe një sistem të ri multimedial. Kjo makinë është e pajisur me motorë benzinë 1.2 litra (72 ose 82 kuaj fuqi) dhe 1.6 litra (115 kuaj fuqi), si dhe një motor turbodiesel 1.6 litra (95 kuaj fuqi). Blerësit mund të zgjedhin versionin me kambio mekanike, me robot me pesë shpejtësi ose me kambio automatike me katër shpejtësi. Pas restyling-ut, u bë i disponueshëm versioni me kambio automatike japonez Aisin me gjashtë shpejtësi.

Formulari i Përgjithshëm i Citroen C-Elysee
Pamje anësore Citroen C-Elysee
Pamja e pasme e Citroen C-Elysee

Shitja e Citroen në qytete të tjera