Njoftimet Premium

Chrysler Ypsilon

Hatchback kompakt Chrysler Ypsilon është një kopje e modelit Lancia Ypsilon e gjeneratës së dytë, e cila ishte menduar për shitje në tregjet e Britanisë së Madhe, Irlandës dhe Japonisë. Kjo makinë u zbulua zyrtarisht në vitin 2011. Ypsilon është një hatchback utilitar i klasës D, i cili është ideal për përdorim në një qytet të madh. Për shkak të dimensioneve të vogla të kësaj makine, shoferi nuk do të ketë ndonjë vështirësi me parkimin. Kjo makinë është e pajisur me disa variante të motorëve benzinë me vëllim ​​0.9 dhe 1.2 litra. Gjithashtu, me një motor nafte 1.3 litra. Për njëqind kilometra rrugë, kjo makinë me motor 0.9 litra konsumon vetëm tre litra e gjysmë karburant. Fuqia maksimale e Ypsilon është 95 kuaj fuqi. Shpejtësia e Chrysler Ypsilon është 155 km/orë. Rrezja e kthesës - 8.5 metra. Prodhimi i Ypsilon përfundoi në vitin 2015.

Formulari i Përgjithshëm i Chrysler Ypsilon
Pamje anësore Chrysler Ypsilon
Pamja e pasme e Chrysler Ypsilon

Shitja e Chrysler në qytete të tjera