Njoftimet Premium

Chrysler Vision

Makina Chrysler Vision është një sedan i madh sportiv me rrota aktive të përparme. Vision filloi të shitet në tregun amerikan në vitin 1993. Vlen të përmendet se në SHBA kjo makinë u quajt Eagle Vision, kurse me emrin Chrysler Vision u shit vetëm në tregun evropian. Vision u ndërtua në platformën Chrysler LH. Makinat e mëposhtme janë ndërtuar në të njëjtën platformë: Dodge Intrepid, Chrysler Concorde, Chrysler LHS dhe Chrysler New Yorker. Dizajni Vision të kujton konceptin popullor në atë kohë Lamborghini Portofino, i cili u zbulua zyrtarisht në vitin 1987. Kishte dy mundësi për konfigurimin e Vizionit: ESi bazë (u përdor një motor 3.3 litra) dhe TSi maksimal (një motor 3.5 litra), i cili përfshinte këto opsione: tapicerinë e lëkurës së sediljeve me ventilim, mbështetësen e krahut për pasagjerët e pasmë, si dhe ndriçimin shtesë në brendësi.

Formulari i Përgjithshëm i Chrysler Vision
Pamje anësore Chrysler Vision
Pamja e pasme e Chrysler Vision

Shitja e Chrysler në qytete të tjera