Njoftimet Premium

Chrysler Town & Country

Chrysler Town & Country është një makinë me një histori të gjatë dhe interesante. Town & Country i parë u prodhua nga kompania amerikane Chrysler në vitin 1941. Ishte një makinë në karrocerinë universal që u prodhua nga viti 1941 deri në 1988, me një pushim gjatë Luftës së Dytë Botërore, kur makinat nuk prodhoheshin në SHBA. Në tregun amerikan ndër vite, nën emrin Town & Country, u shitën universal, sedan, coupe dhe kabriolet. Në vitin 1990, një minivan me emrin Chrysler Town & Country u hodh në treg. Historia e këtij minivani ka pesë gjenerata, versionet e të cilave u prodhuan me baza rrotash të gjata dhe të shkurtra. Në vitin 1994, u prodhua një seri përvjetori “10 Year Anniversary Edition” dhe në vitin 2004 Platinum Series e kësaj makine të njohur. Në vitin 2008, Chrysler dhe Dodge festuan 25 vjet të prodhimit të minivanit, duke arritur në mbi 12 milionë kopje të shitura.

Formulari i Përgjithshëm i Chrysler Town & Country
Pamje anësore Chrysler Town & Country
Pamja e pasme e Chrysler Town & Country

Shitja e Chrysler në qytete të tjera