Njoftimet Premium

Chrysler Saratoga

Chrysler i parë i quajtur Saratoga u krijua në vitin 1951 dhe kishte një histori interesante. Në vitin 1951, coupe Saratoga doli e dyta në garën Carrera Pan-Americana. Modeli u hoq nga prodhimi në vitin 1960. Në dhjetor të vitit 1989, kompania amerikane Chrysler u kthye në emrin Saratoga. Pikërisht me këtë emër makina Dodge Spirit filloi të shitej në tregun evropian. Konfigurimi bazë i Chrysler Saratoga përfshinte: timonin me përforcues hidraulik, xhamat elektrikë, pasqyrat elektrike, kondicionerin, tapicerinë velur, airbag-un e shoferit dhe sistemin audio. Me një tarifë shtesë, ishte e mundur të shtoheshin: tapiceria prej lëkure, kontrolli i klimës, kontrolli i lundrimit, airbag-u për pasagjerin, kompjuteri në bord dhe sistemi i navigimit. Në shkurt të vitit 1995, prodhimi i Saratoga u ndërpre.

Formulari i Përgjithshëm i Chrysler Saratoga
Pamje anësore Chrysler Saratoga
Pamja e pasme e Chrysler Saratoga

Shitja e Chrysler në qytete të tjera