Njoftimet Premium

Chrysler Prowler

Chrysler Prowler është një roadster dy-vendësh me dy dyer që u prodhua nga viti 2001 deri në vitin 2002. Ky model fillimisht u quajt Plymouth Prowler, por në vitin 2001 marka Plymouth u eliminua dhe prodhimi i modelit vazhdoi nën markën Chrysler. Pamja e Prowler është aq origjinale dhe e pazakontë sa është thjesht e pamundur të mos e njohësh atë në trafikun e përgjithshëme të makinave. E gjithë pjesa e përparme e Prowler duket më shumë si një anije e vogël sesa një makinë. Për shkak të faktit se diametri i rrotave të pasme është më i madh se diametri i rrotave të përparme, trupi i Chrysler Prowler është i përkulur përpara. Distanca e ulët nga toka prej 110 mm dhe timoni me përforcues hidraulik lejojnë drejtuesin e këtij automjeti unik të vozisë me lehtësi në kthesat e ngushta në autostradë. Ky roadster ishte pajisur me motor benzine V6 3.5 litra me kapacitet 257 kuaj fuqi dhe kambio automatike.

Formulari i Përgjithshëm i Chrysler Prowler
Pamje anësore Chrysler Prowler
Pamja e pasme e Chrysler Prowler

Shitja e Chrysler në qytete të tjera