Njoftimet Premium

Chrysler LHS

Chrysler LHS është një sedan i madh (me gjatësi 5,27 metra) me rrota aktive të përparme, i cili ёshtё prodhuar që nga viti 1993 në Kanada. Një motor V6 3.5 litra me një kapacitet 214 kuaj fuqi dhe një kuti shpejtësie automatike me katër shpejtësi u instaluan në LHS. LHS i gjeneratës së dytë u prezantua zyrtarisht në vitin 1999. Motori V6 3.5 litra u bë më i fuqishëm (256 kuaj fuqi), ndërsa kutia e shpejtësisё automatike mbeti e njëjtë - me katër shpejtësi. Pajisjet standarde të kësaj makine përfshinin: ABS, disqe aliazhi, fenerë kundër mjegullës, sistemin audio të klasës premium dhe tapiceri lëkure. "Binjaku" i modelit LHS të gjeneratës së dytë ishte Chrysler Concorde, i cili ndryshon në disa detaje të interiorit dhe të eksteriorit. Prodhimi i Chrysler LHS përfundoi në vitin 2001.

Formulari i Përgjithshëm i Chrysler LHS
Pamje anësore Chrysler LHS
Pamja e pasme e Chrysler LHS

Shitja e Chrysler në qytete të tjera