Njoftimet Premium

Chrysler LeBaron

Makina Chrysler LeBaron u prodhua në tre variante të karrocerisë: sedan nga viti 1986 deri në 1994, kabriolet nga viti 1986 deri në 1996 dhe coupe nga viti 1986 deri në 1995. Në total ishin tre gjenerata të kësaj makine. Emri LeBaron flet për dëshirën e prodhuesit për të bërë një makinë të shtrenjtë dhe me status. Chrysler LeBaron u krijua në platformën K me rrota aktive të përparme. Gjenerata e dytë LeBaron ishte e pajisur me katër lloje motorash: 2.2 litra, turbo 2.2 litra, 2.5 litra dhe një motor të prodhuar nga kompania japoneze Mitsubishi 2.6 litra. Të gjitha modifikimet u janë ofruar klientëve me një kuti shpejtësie automatike ose mekanike. Konfigurimi baze i kësaj makine përfshinte ngritjet e xhamave elektrike, ajër të kondicionuar dhe kontrollin e lundrimit. Në vitin 1996, LeBaron u zëvendësua nga një Sebring Chrysler.

Formulari i Përgjithshëm i Chrysler LeBaron
Pamje anësore Chrysler LeBaron
Pamja e pasme e Chrysler LeBaron

Shitja e Chrysler në qytete të tjera