Njoftimet Premium

Chrysler Intrepid

Sedani i madh Intrepid me rrota aktive të përparme u prodhua që nga viti 1992 në uzinën Chrysler në Kanada. Në tregun kanadez, ky model u shit nën markën Chrysler Intrepid, në SHBA dhe Meksikë u njoh më shumë si Dodge Intrepid. Gjenerata e parë e këtij sedani u prodhua në platformën LH1, mbi të cilën u krijuan Chrysler Concorde dhe Chrysler LHS, si dhe u pajis me motorë benzine V6: 3.3 litra (163 kuaj fuqi) dhe 3.5 litra (218 kuaj fuqi). Gjenerata e dytë Intrepid u prodhua nga viti 1998 deri në 2003. Ai u krijua në platformën LH2. Në të njëjtën platformë u ndërtuan edhe 3 makina të tjera të koncernit, të cilat ndryshojnë vetëm në pamje dhe nё disa elementë të dizajnit të brendshëm. Këto janë Chrysler Concord, Chrysler 300M dhe Chrysler LHS. Chrysler Intrepid i gjeneratës së dytë ka tre konfigurime: SE, SXT dhe ES. Për çdo konfigurim u ofruan shumë opsione shtesë.

Formulari i Përgjithshëm i Chrysler Intrepid
Pamje anësore Chrysler Intrepid
Pamja e pasme e Chrysler Intrepid

Shitja e Chrysler në qytete të tjera