Njoftimet Premium

Chrysler ES ne shitje në Shqipëri

Makina esh ne gjendje te mire e ardhur na italia cnimi 2700 euro Fier
E shitur
Okazion makina eshte me sherbimet e sapobera, sendilet me ngrohje, kabriolet, eshte ne gjendje shum te mire shitet per arsye mosperdorim Tiranë
E shitur

Chrysler ES

Chrysler ES është një hatchback me tre dyer me rrota aktive të përparme, i cili u prezantua zyrtarisht në vitin 1988. Kjo makinë ishte e pajisur me një motor atmosferik benzine me vëllim 2.5 litra me një kapacitet 97 kuaj fuqi. Ekzistonte edhe një version ES Turbo, i cili ishte i pajisur me një turbomotor benzinë me vëllim 2.5 litra me kapacitet 146 kuaj fuqi. Të dy versionet ishin të pajisura me kutinё e shpejtësisë mekanike me pesë shpejtësi. Shpejtësia maksimale e ES është 163 km/orë. Versioni i zakonshëm i këtij hatchback-u ështё qё merr shpejtёsi deri nё 100 km/orë në 11,9 sekonda, kurse Turbo në 9,2 sekonda. Pronarët e ES vlerёsojnё dizajnin interesant të kësaj makine, besueshmërinё e lartë dhe materialet cilësore që përdoren në interior. Makina e fundit Chrysler ES u prodhua në dhjetor të vitit 1991.

Formulari i Përgjithshëm i Chrysler ES
Pamje anësore Chrysler ES
Pamja e pasme e Chrysler ES

Shitja e Chrysler në qytete të tjera