Njoftimet Premium

Chrysler E Class

Chrysler E Class është një sedan me madhësi të mesme që është prodhuar vetëm për një vit (nga viti 1983 deri në 1984). Kjo makinë ishte një alternativë e lirë për tё famshmin Chrysler New Yorker. Fillimisht, donin ta quanin këtë model Grand LeBaron, por drejtuesit e kompanisë vendosёn të vënё theksin në emёrtim gjatё aplikimit tё platformës së re të serisё E. E Class kishte një numër opsionesh bashkёkohorё për atë kohë: kasetofon, kondicioner dhe 2 variante të ngjyrës sё karrocerisë. Në vitin 1983, në Е Class u instaluan dy variante të motorëve me benzinë: 2.2 litra dhe 2.6 litra. Kjo makinë nuk ishte në gjendje të arrinte qëllimet e saj të shitjes dhe u vendos që të ndalonte prodhimin. Chrysler E Class konsiderohet të jetë një nga makinat më të pasuksesshme të kësaj kompanie të mirënjohur amerikane të automjeteve. Vlen të përmendet se pronarët e E Class nuk e mbështesin këtë mendim dhe janë të kënaqur me makinën e tyre.

Formulari i Përgjithshëm i Chrysler E Class
Pamje anësore Chrysler E Class
Pamja e pasme e Chrysler E Class

Shitja e Chrysler në qytete të tjera