Njoftimet Premium

Chrysler Dynasty

Dynasty është një sedan me katër dyer, prodhuar nga kompania amerikane e automobilave Chrysler, e cila ishte krijuar për pesë vende. Dynasty u prezantua zyrtarisht në publikun e gjerë në vitin 1988. Tre versione të motorëve të benzinës u instaluan në Chrysler Dynasty: 2.5 litra, 3.0 litra dhe 3.3 litra. Vlen të përmendet se kjo makinë është një kopje e makinës Dodge Dynasty. Meqenëse makinat Dodge nuk u prezantuan zyrtarisht në tregun evropian, shumica e modeleve të kësaj marke u shitën në tregun evropian nën markën Chrysler. Sedani Dynasty tërhoqi vëmendjen e klientëve jo vetëm me format dhe dizajnin e tij të pazakontë, por edhe me karakteristikat e tij teknike, të cilat ishin në një nivel shumë të lartë për atë kohë. Prodhimi i Chrysler Dynasty përfundoi në vitin 1993.

Formulari i Përgjithshëm i Chrysler Dynasty
Pamje anësore Chrysler Dynasty
Pamja e pasme e Chrysler Dynasty

Shitja e Chrysler në qytete të tjera