Njoftimet Premium

Chrysler Delta

Hatchback Chrysler Delta është një Lancia Delta për shitje në Mbretërinë e Bashkuar. Kjo makinë është prodhuar nga viti 2011 deri në vitin 2013. Delta ishte e pajisur me një turbomotor benzine 1.4 litra me kapacitet 140 kuaj fuqi, si dhe turbomotorë nafte 1.6 dhe 2.0 litra me kapacitet 120 dhe 165 kuaj fuqi. Të gjitha modifikimet u kryen me një kuti shpejtësie mekanike me gjashtë shpejtësi, dhe me një tarifë shtesë ishte e mundur të instalohej një kuti shpejtësie robotike me gjashtë shpejtësi. Ekzistojnë katër konfigurime modelit Delta: S, SE, SR dhe Limited. Chrysler Delta ka një pajisje të pasur baze dhe një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale: fenerët ksenon, baxhanё panoramike, sistemin e parkimit automatik të makinёs dhe navigimin GPS. Çmimi i kësaj makine në tregun e Mbretërisë së Bashkuar fillonte nga 16 695 paund britanikë.

Formulari i Përgjithshëm i Chrysler Delta
Pamje anësore Chrysler Delta
Pamja e pasme e Chrysler Delta

Shitja e Chrysler në qytete të tjera