Njoftimet Premium

Chrysler Cirrus

Chrysler Cirrus është një sedan me madhësi të mesme që u prodhua nga viti 1995 deri në vitin 2000. “Binjakët” e tij ishin modelet e gjeneratës së parë Dodge Stratus dhe Plymouth Breeze. Vlen të përmendet se të gjitha këto makina ndryshuan në konfigurim dhe kishin një status të ndryshëm. Varianti më i lirë u shit nën emrin Plymouth Breeze, në kategorinë e çmimeve të mesme makina u quajt Dodge Stratus dhe Chrysler Cirrus u pozicionua si makina më e shtrenjtë dhe prestigjioze nga kёta tё tre. Cirrus debutoi në treg në vitin 1995 si një zëvendësim për sedanin Chrysler LeBaron. Fillimisht, dy konfigurime të kësaj makine ishin të disponueshme: LX baze dhe LXi luksoze. Tek tё dy konfigurimet u instaluan pasqyra të zeza sportive, fenerë kundër mjegullës, pjesë tё kromuara tё parakolpit dhe kuti të shpejtësisë automatike. Kutia e shpjtësisё mekanike ishte në dispozicion vetëm për versionin më të lirë të Cirrus, i cili ishte i pajisur me një motor 2.0 litra.

Formulari i Përgjithshëm i Chrysler Cirrus
Pamje anësore Chrysler Cirrus
Pamja e pasme e Chrysler Cirrus

Shitja e Chrysler në qytete të tjera