Filtri

Chrysler në Shqipëri

Marka amerikane e makinave Chrysler është e njohur në Evropë prej shumë kohësh, pasi kompania u themelua në vitin 1925, por shekulli XXI u bë për kompaninë Chrysler koha e ndryshimeve. Në janar të 2014, kjo markë u ble plotësisht nga koncerni italian Fiat dhe, pak më vonë, u krijua marka e re Fiat Chrysler Automobiles. Zyra kryesore e markës së re është e vendosur në Holandë, ku zgjidhen të gjitha çështjet që lidhen me aktivitetet e Fiat Chrysler Automobiles.

Ku blihet automjeti Chrysler në Shqipëri

Në territorin e Shqipërisë, Chrysler konsiderohet një markë që ofron makina të mira me çmim të arsyeshmëm. Kjo markë është e preferuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe po fiton popullaritet edhe në Shqipëri. Çdo makinë e përdorur e prezantuar në site-in Onlyauto, së shpejti mund të bëhet e juaja. Zgjedhja e një makine këtu, ju bën të fitoni një sërë avantazhesh:
• të kurseni kohën e çmuar, sepse nuk keni nevojë të shkoni në autosallonet e të gjithë vendit;
• fakte reale rreth çmimeve të makinave të Chrysler, të cilat do t'ju lejojnë të vendosni sipas buxhetit;
• mundësi për të parë fotografitë e makinave nga kënde të ndryshme;
• një listë të plotë të karakteristikave të përmbledhura në një vend.
Nuk keni gjetur asgjë të përshtatshme sot? Njoftime të reja mund të shfaqen në ditët e ardhshme, pasi shqiptarët kanë vlerësuar tashmë komoditetin e blerjes dhe shitjes së makinave nëpërmjet shërbimit Onlyauto. Numri i madh i shikimeve dhe funksionaliteti i mirëmenduar i site-it janë avantazhet e tij të dukshme!

Për automjetet Chrysler

Veturat Chrysler nuk janë aq të rralla në Shqipëri, sa ishin para disa vitesh. Gradualisht, kjo markë po fiton zemrat e dashamirësve shqiptarë të makinave. Blerja e një makine Chrysler do të dallojë mes të tjerave, do të theksojë statusin dhe individualitetin e saj, sepse disa modele Chrysler janë të rralla dhe unike; ato janë vlerësuar shumë nga koleksionistët. Përveçse në makinave të shtrenjta, kompania u ofron klientëve makina për udhëtime ditore nëpër qytet ose udhëtime të gjata në të gjithë vendin. Këto makina të mrekullueshme janë të përshtatshme për:
• familjet me fëmijë;
• adhuruesit e udhëtimeve për pushime gjatë fundjavave;
• biznesmenët që kërkojnë të theksojnë statusin e tyre;
• vlerësuesit e automjeteve;
• koleksionuesit e vërtetë që kërkojnë të blejnë diçka unike.
Nuk ia vlen të trembeni për blerjen e automjeteve të përdorura të kësaj marke. Duke blerë një makinë me kilometrazh të caktuar, do të jeni në gjendje të vlerësoni saktësisht se si funksionon dhe se si manifestohet kilometrazhi në gjendjen e saj teknike. Nëse merrni një makinë të re nga autosalloni, mund të merrni një "derr në thes", duke paguar për faktin që është e re. Në faqen e internetit Onlyauto ju mund të gjeni makina pothuajse të reja Chrysler me kilometrazh të ulët dhe qëndrueshmëri.

Përse është i mirë shërbimi Onlyauto?

Në një vend si Shqipëria, ku e gjithë bukuria nuk është e përqendruar në një vend, por e shpërndarë në të gjithë vendin (e njëjta vlen edhe për qendrat e biznesit dhe degët e kompanive), nuk mund të bëni pa një makinë. Sipas mundësisë dhe nevojës, shqiptarët i ndërrojnë makinat e tyre me ato më të reja dhe më multifunksionale. Blerja e një makinë të përdorur, në këtë rast, është alternativa më e mirë. Në site-in Onlyauto, ju mund të shisni makinën tuaj, duke lënë një njoftim për shitjen dhe pas shitjes të zgjidhni një nga modelet e teknologjisë së lartë Chrysler.

Shërbimi Onlyauto lejon të:
• mësoni informacione të nevojshme për makinat dhe të krahasoni disa oferta në të njëjtën kohë;
• rendisni të gjitha njoftimet duke përdorur filtra;
• kontaktoni shpejt me shitësit për caktimin e datës, orës dhe vendit të shikimit të automjetit.
A ka automjete të mira me çmim të arsyeshëm? Përgjigjja është e thjeshtë: “Sigurisht, po!” Blerja e makinve të përdorura nuk është një vendim i rrezikshëm, por një vendim i menduar, që vetëm kërkon kujdes kur bëni blerje. Në të njëjtën kohë, Chrysler është një markë e provuar, kështu që besueshmëria, siguria dhe qëndrueshmëria janë të garantuara.

Shitja e Chrysler në qytete të tjera