Njoftimet Premium

Chevrolet Venture

Në fund të shekullit XX, kompania amerikane General Motors filloi prodhimin disa minivans me marka të ndryshme, por identike në konstruksion. Këta minivans ndryshonin nga njëri-tjetri vetëm në pamje. Njëri prej tyre ishte Chevrolet Venture. Prodhimi i këtij minivan-i filloi në vitin 1996. Venture u ofrohej klientëve në versionin e zakonshëm dhe të zgjatur, me shtatë ose tetë vende. Përveç versionit bazë me rrota aktive të përparme, Venture kishte një version me katër rrota aktive. Ky minivan ishte i pajisur me një motor benzinë V6 3.4 litra (180–185 kuaj fuqi). Kutia e shpejtësisё: automatike me katër marshe. Konfigurimi themelor i minivanit Value Regular me tetë vende u është ofruar klientëve për 21.600 dollarë USD. Versioni Top-Warner Bros. Edition kushtonte rreth 30,000 dollarë USD. Prodhimi i Chevrolet Venture u ndërpre në vitin 2005.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Venture
Pamje anësore Chevrolet Venture
Pamja e pasme e Chevrolet Venture

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera