Njoftimet Premium

Chevrolet Uplander

Minivan me shtatë vende Chevrolet Uplander prodhohej nga kompania General Motors në Shtetet e Bashkuara që nga viti 2005. Kjo makinë shitej në tregje tё ndryshme: në SHBA, Kanada, Meksikë, Kili dhe disa vende në Lindjen e Mesme. Vlen të përmendet se Uplander është një analog i plotë i modeleve: Saturn Relay, Buick Terraza dhe Pontiac Montana. Fillimisht, Chevrolet Uplander iu ofrua klientëve me vetëm një variant motori: V6 3.5 litra me një kapacitet 200 kuaj fuqi. Kishte dy variante për këtë minivan: me rrota të përparme aktive dhe me katër rrota aktive. Në vitin 2006, u shfaq një version me një motor V6 3.9 litra me një kapacitet 240 kuaj fuqi. Ky version ekzistonte vetëm me rrotat aktive të përparme. Uplander kishte versione me bazën e rrotave të zakonshme dhe 20 cm më të gjatë dhe gjithashtu u prodhua versioni i ngarkesave i kësaj makine. Në vitin 2008, prodhimi i këtij minivani u ndërpre.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Uplander
Pamje anësore Chevrolet Uplander
Pamja e pasme e Chevrolet Uplander

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera