Njoftimet Premium

Chevrolet Trax

Debutimi i crossover-it Chevrolet Trax, i cili në disa vende shitet me emrin Tracker, u zhvillua në Paris Motor Show në vitin 2012. Kjo makinë kombinon disa karakteristika tërheqëse njëherësh: e lirё, e vogёl, ekonomike, ka pajisje teknike të mira. Trax është ndërtuar në platformën Chevrolet Aveo/Sonic dhe ka dy vëllezër binjakë: Buick Encore dhe Opel Mokka. Trax ka 8 variante në konfigurimin e brendshёm, gjë që do të bëjë të mundur që të merrni në rrugë shumë më tepër bagazhe sesa mund të supozonit fillimisht. Motorët me benzinë që janë vendosur në Chevrolet Trax janë të ngjashëm me motorët që janë instaluar në Opel Mokka për Evropën. Motori më i dobët 1.6 litra ka një kapacitet 115 kuaj fuqi. Trax është prodhuar gjithashtu me një motor nafte 1.7 litra me kapacitet 130 kuaj fuqi.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Trax
Pamje anësore Chevrolet Trax
Pamja e pasme e Chevrolet Trax

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera