Njoftimet Premium

Chevrolet Traverse

Crossover-i i madh Chevrolet Traverse u prezantua zyrtarisht në ekspozitën e makinave në Chicago në vitin 2008. Kjo makinë doli në shitje në tetor të po atij viti. Traverse është prodhuar me rrota të përparme aktive ose me katër rrota aktive. Ky crossover ka dy variante kryesore: me një hapёsirё shtatë vendeshe dhe me një hapёsirё tetë vendeshe. Traverse është i pajisur me një motor modern me benzinë LLT V6 3.6 litra dhe një kuti shpejtësie automatike me gjashtë marshe. Traverse e rinovuar u prezantua në vitin 2012 në ekspozitën e makinave në Nju-Jork. Kjo makinë kishte një grilë të re radiatori, parakolp dhe disqe rrotash të reja. Sidoqoftë, pajisjet teknike mbetën të pandryshuara. Të gjitha konfigurimet kanë tapiceri sediljesh prej pёlhure ose lëkure. Nё konfigurimet 2LT dhe 1LTZ ёshtё instaluar sistemi audio premium Bose.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Traverse
Pamje anësore Chevrolet Traverse
Pamja e pasme e Chevrolet Traverse

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera