Njoftimet Premium

Chevrolet Trans Sport

Minivan i familjes Chevrolet Trans Sport është prodhuar nga kompania General Motors që nga viti 1997. Në SHBA, ky model shpejt u bë shumë i njohur për shkak të çmimit të ulët dhe pajisjeve të mira teknike. Duhet të theksohet se Chevrolet Lumina APV, Oldsmobile Silhouette dhe Pontiac Trans Sport janë vëllezërit binjakë të modelit Trans Sport. General Motors ka prodhuar tre modifikime për këtë model, të cilat ishin të pajisura me motor benzine. Modifikimi bazë ishte i pajisur me një motor 3.4 litra me 180 kuaj fuqi, kishte një kuti shpejtësie me katër marshe automatike dhe rrota aktive të përparme. Modifikimi më i fuqishëm i Chevrolet Trans Sport ishte i pajisur me një motor 3.4 litra me një kapacitet prej 188 kuaj fuqi, kishte një kuti shpejtësie automatike me katër marshe dhe katër rrota aktive. Kapaciteti i rezervuarit të karburantit është 95 litra. Konsumi i karburantit në zonat urbane është 16.4 litra, në autostradë - 10.8 litra për 100 kilometra rrugë.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Trans Sport
Pamje anësore Chevrolet Trans Sport
Pamja e pasme e Chevrolet Trans Sport

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera