Njoftimet Premium

Chevrolet TrailBlazer

Fuoristrada me madhësi të mesme Chevrolet TrailBlazer u prodhua në SHBA që në vitin 2001 dhe në Rusi që në vitin 2004. Kjo fouristradë u ndërtua në platformën GMT360, mbi të cilën u krijuan edhe modele: GMC Envoy, Buick Rainier dhe Saab 9-7X. Në tregun rus u shit një version i TrailBlazer me një motor 4.2 litra (273 ose 295 kuaj fuqi) dhe në SHBA kjo makinë u ishte ofruar klientëve pikërisht me motorët: V8 5.3 litra (203 kuaj fuqi) dhe V8 6.0 litra (395 kuaj fuqi). Të gjitha modifikimet ishin të pajisura me një kuti shpejtësie automatike me katër marshe dhe kishin katër rrota aktive. Në vitin 2006, u shfaq një version i zgjeruar TrailBlazer EXT me një interior shtatë vendesh. Gjenerata e dytë e fuoristradës Chevrolet TrailBlazer është prodhuar që në vitin 2012. Kjo veturë shitet në tregjet e Azisë, Afrikës dhe Amerikës së Jugut, prodhohet në fabrika në Brazil dhe Tajlandë. Në Australi, ky model shitet me emrin Holden Colorado 7.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet TrailBlazer
Pamje anësore Chevrolet TrailBlazer
Pamja e pasme e Chevrolet TrailBlazer

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera