Njoftimet Premium

Chevrolet Tracker

Gjenerata e parë e fuoristradës Chevrolet Tracker u prezantua në vitin 1986. Gjenerata e dytë u shfaq në vitin 1998 dhe në vitin 2001 u krye ristilimi i këtij modeli. Vlen të përmendet se në prodhimin e kësaj fuoristrade, u përdorën motorë benzine të kompanisë japoneze Suzuki: 2.0 litra me një kapacitet 127 kuaj fuqi dhe V6 2.5 litra me një kapacitet 157 kuaj fuqi. Në vitin 2004, General Motors pushoi prodhimin e kësaj makine, por pas 9 vjetësh, emri Tracker u rishfaq në gamën e modeleve Chevrolet. Crossover-i kompakt Chevrolet Tracker është prodhuar që nga viti 2013 në Kore. Në shumicën e tregjeve në botë, ky model quhet Chevrolet Trax dhe emri Tracker përdoret në Amerikën e Jugut. Sipas konstruksionit, kjo makinë është e ngjashme me modelin Opel Mokka, por ndryshon nga ajo në dizajn. Në vitin 2017, u bë ristilimi e këtij crossover-i. Në vitin 2018 filloi prodhimi i Tracker në Kazakistan.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Tracker
Pamje anësore Chevrolet Tracker
Pamja e pasme e Chevrolet Tracker

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera