Njoftimet Premium

Chevrolet Tornado

Chevrolet Tornado është një pickup që kompani General Motors ka prodhuar që nga viti 2003. Kjo makinë është prodhuar nga një fabrikë e GM në Meksikë. Në Amerikën e Jugut dhe Afrikë, ky model shitet me emrin Chevrolet Montana. Deri më sot, ekzistojnë dy gjenerata të këtij pickup-i. Gjenerata e dytë u shfaq zyrtarisht në vitin 2011. Kjo makinë është e pajisur me llojet e mëposhtme të motorëve: benzinë 1.4 litra, benzinë 1.8 litra dhe naftë 1.7 litra. Versioni më i fuqishëm me një motor 1.8 litra ka një kapacitet 105 kuaj fuqi. Vlen të përmendet se kompania japoneze Isuzu prodhon motorë naftë për këtë makinë. Qëllimi kryesor i pickup-it Chevrolet Tornado është që të transportojë ngarkesa të vogla dhe makina e bën mirë këtë detyrë. Kapaciteti mbajtës i vlerësuar i kësaj makine është 750 kg.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Tornado
Pamje anësore Chevrolet Tornado
Pamja e pasme e Chevrolet Tornado

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera