Njoftimet Premium

Chevrolet Suburban ne shitje në Shqipëri

Vetura eshte ne gjendje te mir teknike, eshte e paisur me sensor parkingu, ka TV hd, 7 sedi. si dhe shume tjera, peshon 3350 kg, ne rimokio bart 4000. shpenzon ne 100 km, 11.2 l ne qytet 18.. Tiranë
E shitur

Chevrolet Suburban

Universal-i i parë Chevrolet Suburban u prodhua në vitin 1933. Modeli ishte ndërtuar posaçërisht për garë kombëtare. Brenda zinte tetë pasagjerë. Sot, ekzistojnë dymbëdhjetë gjenerata të kësaj makine legjendare! Kjo fuoristradë konsiderohet si një nga makinat më të njohura të kompanisë General Motors. Fuoristrada e madhe Chevrolet Suburban e gjeneratës së dymbëdhjetë filloi të shitet në tregun amerikan që në vitin 2014. Kjo makinë është një version i zgjatur i Chevrolet Tahoe. Suburban ruajti konstruksionin klasik të skeletit, por u bë më moderne. Kjo fuoristradë është e pajisur me një motor benzinë V8 5.3 litra vlerësuar me 355 kuaj fuqi dhe një kuti shpejtësie automatike me gjashtë marshe. Vlen të përmendet se Suburban është një nga fuoristradat më të mëdha në tregun global të automobilave.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Suburban
Pamje anësore Chevrolet Suburban
Pamja e pasme e Chevrolet Suburban

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera