Njoftimet Premium

Chevrolet SSR

Pickup origjinal Chevrolet SSR me një dizajn retro u prodhua në një uzinë në shtetin amerikan Miçigan që në vitin 2003. Kjo makinë kishte një formë karakteristike të rrumbullakosur dhe harqe të rrotave me reliev, si te pickap-at e vjetër. Çatia e palosshme e makinës bëri të mundur shndërrimin e saj në një kabriolet. Fillimisht, SSR ishte e pajisur me një motor benzinë V8 5.3 litra me një kapacitet 300 kuaj fuqi, por në vitin 2004 pickup-i mori një motor të ri V8 6.0 litra me një kapacitet afërsisht 400 kuaj fuqi. Ky pickup kishte rrota aktive të pasme dhe ishte i pajisur me dy variante për kutinë e marsheve: një automatike me katër marshe ose një mekanike me pesë marshe. Kostoja e versionit bazë të SSR ishte 42,000 dollarë. Kërkesa e klientëve për këtë makinë ishte e ulët dhe në vitin 2006 prodhimi i makinave kishte përfunduar. Është bërë një total prej 24 000 kopje Chevrolet RSS.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet SSR
Pamje anësore Chevrolet SSR
Pamja e pasme e Chevrolet SSR

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera