Njoftimet Premium

Chevrolet SS

Sedani i madh Chevrolet SS debutoi në tregun amerikan në vitin 2013, në vendet e tjera ky model nuk u shit zyrtarisht. Kjo makinë ishte prodhuar në Australi dhe ishte një kopje e makinës Holden Commodore. SS u krijua në parimin e makinave klasike amerikane: rrotat e pasme aktive dhe motori i fuqishëm benzinë V8 6.2 litër me 420 kuaj fuqi. Vlen të përmendet se SS përdorte të njëjtin motor që pajiste Chevrolet Corvette. Fillimisht, sedani SS u ofrua vetëm me një kuti shpejtësie automatike me gjashtë marshe, por më vonë në shitje u shfaq një version me një kuti mekanike me gjashtë marshe. Çmimi i makinës në konfigurimin bazë ishte 44,600 dollarë, konkurrenti i saj i drejtpërdrejtë është versioni më i lartë i sedanit Dodge Charger. Kërkesa e klientëve për Chevrolet SS ishte e ulët, e në vitin 2017 prodhimi i kësaj makine përfundoi.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet SS
Pamje anësore Chevrolet SS
Pamja e pasme e Chevrolet SS

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera