Njoftimet Premium

Chevrolet Spin

Makina Chevrolet Spin, e projektuar kryesisht për tregun e Amerikës së Jugut, është prodhuar në Brazil që nga viti 2012. Në vitet 2013-2015, prodhimi i këtyre makinave u krye edhe në Indonezi. Ky minivan kompakt (gjatësia e trupit - 4,36 metra) u krijua në platformën Delta II, e cila gjithashtu prodhon Chevrolet Cobalt. Spin është një minivan praktik dhe i lirë familjar, në brendinë e tij mund të ketë pesë ose shtatë vende, në varësi të modifikimit. Makinat për tregun brazilian janë të pajisura me një motor 1.8 litra që funksionon me benzinë ose etanol. Fuqia e motorit të benzinës është 106 kuaj fuqi, alkooli 111 kuaj fuqi. Kutia e shpejtësisë mekanike është me pesë marshe, ajo automatike - me gjashtë marshe. Në vendet e tjera të Amerikës së Jugut, Chevrolet Spin ofrohet me një motor benzinë 1.8 litra (105 kuaj fuqi) dhe një motor 1.3 litërsh turbodiesel (75 kuaj fuqi).

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Spin
Pamje anësore Chevrolet Spin
Pamja e pasme e Chevrolet Spin

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera