Njoftimet Premium

Chevrolet Sonic

Chevrolet Sonic është emri i Chevrolet Aveo, i cili u krijua për shitje në tregun amerikan. Prodhimi i kësaj makine filloi në vitin 2011. Modeli Sonic ka dy versione kryesore: me një motor 1.8 litër me 137 kuaj fuqi (kuti shpejtësie mekanike dhe automatike) dhe me një motor 1.4 litër turbo me 140 kuaj fuqi (vetëm kuti shpejtësie mekanike). Sonic u ofrohet klientëve në dy stile karrocerie: një sedan me katër dyer dhe një hatchback sportiv me pesë dyer. Të dyja versionet janë të parat në klasën e tyre për sa i përket treguesve të tillë si hapësira e madhe për pasagjerë dhe hapësira e madhe e bagazhit. Opsionet përfshijnë: radio satelitore XM, USB, Bluetooth dhe sistem MyChevrolet për telefonat mobile. Karakteristika kryesore e Chevrolet Sonic është disponueshmëria e 10 airbags në konfigurimin bazë!

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Sonic
Pamje anësore Chevrolet Sonic
Pamja e pasme e Chevrolet Sonic

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera