Njoftimet Premium

Chevrolet Silverado ne shitje në Shqipëri

+ 971555523662; ; + 971551872824; ; 5.3L LTZ V8 CREW CAB A/T PTR 2021 FULL OPTION AVAILABLE AT ASTRO AUTOMOBILES FZE SHOWROOM 366 DUBAI AUTO ZONE DUCAMZ UAE WESELL/EXPORT ALL KIND OF VEHICLES TO AL. Tiranë
41 000€
nderohet me makin te viti 2000 e lart Vlorë
E shitur
Ndrohet me makin t 2000 e sipr Vlorë
E shitur
E shitur
Shes shevrolet silverado 4.3 benzi. posedon keto opcione-aircondicioner-hapje dyerve. telekomande-4 x dritaret elektrike-terheqje me 4 ose 2 rrote sipas nevojes-numri i uleseve 6. Durrës
E shitur

Chevrolet Silverado

Chevrolet Silverado është një pickup i madh prodhuar nga kompania General Motors që nga viti 1999. Kjo makinë fitoi famë të madhe pasi u paraqit në "Kill Bill" të Quentin Tarantino si e famshmja "Pussy Wagon". Në filmin Sabotage 2014, heroi Arnold Schwarzenegger lëviz me një Silverado. Sigurisht, këto fakte e ndihmuan këto pickup për të fituar shumë blerës, jo vetëm në SHBA, por edhe në të gjithë botën. Në gjeneratën e parë, Silverado kishte dy modele kryesore: të zakonshme (Light Duty) dhe me peshë (Heavy Duty). Gjenerata e dytë u prezantua në vitin 2007. Gjithçka është ndryshuar: interiori, eksteriori dhe motorët. Premiera e gjeneratës së tretë u zhvillua në fund të vitit 2012, megjithatë, në shitje kjo makinë doli vetëm në vitin 2014. Prezantimi zyrtar i gjeneratës së katërt Silverado u bë më 13 janar të vitit 2018 në ekspozitën e makinave në Detroit. Gjenerata e katërt Chevrolet Silverado ka tetë konfigurime të ndryshme: WT, Custom, Custom Trail Boss, LT, RST, LT Trail Boss, LTZ dhe High Country.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Silverado
Pamje anësore Chevrolet Silverado
Pamja e pasme e Chevrolet Silverado

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera