Njoftimet Premium

Chevrolet Rezzo

Chevrolet Rezzo është një minivan që kompania GM Daewoo ka prodhuar që nga viti 2000. Rezzo u krijua në platformën Daewoo Nubira J100, kurse pamja e jashtme e kësaj makine u punua nga projektuesit e kompanisë italiane Pininfarina. Fillimisht, Rezzo u shit nën markën Daewoo, por më vonë u mor vendimi që të shitet ky model nën markën Chevrolet. Në tregjet e Afrikës së Jugut dhe Amerikës së Jugut, kjo makinë është e njohur si Chevrolet Vivant, në Uzbekistan dhe Ukrainë nën emrin Chevrolet Tacuma. Rezzo ishte e pajisur me motor benzine 1.6 litra (90 kuaj fuqi) dhe 2.0 litra (107 dhe 121 kuaj fuqi). Blerësve iu ofruan makina me një kuti shpejtësie mekanike me pesë marshe ose automatike me katër marshe. Rezzo standard ishte me pesë vende, por në Korenë e Jugut kishte një modifikim me shtatë vende. Prodhimi i Chevrolet Rezzo përfundoi në vitin 2008.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Rezzo
Pamje anësore Chevrolet Rezzo
Pamja e pasme e Chevrolet Rezzo

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera