Njoftimet Premium

Chevrolet Prizm

Chevrolet Prizm është një sedan me katër dyer që u prodhua në periudhën prej vitit 1998 deri në 2002 në SHBA. Kjo makinë ishte një version paksa i modifikuar i modelit Toyota Corolla. Ekzistojnë dy modifikime kryesore të Prizm-it, të pajisura me motorë benzine me fuqi të ndryshme: 1.6 litra me një kapacitet prej 122 kuaj fuqi dhe 1.8 litra me një kapacitet 126 kuaj fuqi. Vlen të përmendet se motorët që ishin instaluar në këtë makinë, u prodhuan në Japoni në fabrikën Toyota. Kutia e shpejtësisë: mekanik ose automatik. Në konfigurimin bazë, kjo makinë ishte e pajisur me përforcues elektrik timoni, me ngritëse xhamash elektrike dhe kondicioner. Pronarët e Prizm-it përmendin karakteristikat e mira aerodinamike të karrocerisë dhe brendësisë së gjerë. Chevrolet Prizm i përket kategorisë së makinave, që nuk konsumojnë shumë karburant. Shpejtësia maksimale e kësaj makine është 190 km/orë.

Formulari i Përgjithshëm i Chevrolet Prizm
Pamje anësore Chevrolet Prizm
Pamja e pasme e Chevrolet Prizm

Shitja e Chevrolet në qytete të tjera